WHAT THE WORLD NEEDS NOW IS NOTHING

-- Ingentingpartiet (i) --

PRESS STOPP! Vad Ingentingpartiet har att säga om socialdemokraternas kongress ("Tillväxt för välfärd" 16-18/04/2004) Vi har dessutom gjort en FARENIENTISK ANALYS av Internationalen.


"Världen skulle vara en lugn och fridfull plats, om det inte vore för de dårar som jämt och ständigt vänder upp och ner på den." (Kinesiskt ordspråk)

Det råder stor brist på ingenting i vår värld. Alla är upptagna med någonting. Det viktiga är att springa, flytta mycket papper, göra många saker, jonglera med många bollar. Våra kroniska ansträngningar fyller världen till bristningsgränsen med ting, ting och åter ting.

Därför är vår gåva till er: INGENTING.

Ingenting är medicin, bokstavligt och bildligt. Sockerpillret Placebo innehåller ingenting, men gör oss friska. Ett ostädat rum belamrat med allsköns bråte innehåller efter storstädning mera ingenting -- och alla mår bättre av det. Bäst trivs man om rummet är nästan tomt. I en sådan rymd kan man pusta ut och vara sig själv.

Ingentingpartiet lovar er mera ingenting. De flesta politiska partier är ononistiska (ON är självklart viktigare än OFF) och snarare kvantitets- än kvalitetsinriktade (det ska bli mer av det ena och fler av det andra, och tillväxt vill väl alla ha?!)

Vi lovar er tvärtom mer vakuum och mer tomrum -- mer ingenting.

Ladislaus Horatius (farenientist)

Meny:

Länkar:

KONTAKTPolitiska slagord:

Rösta på Ingentingpartiet!

Vi lovar er ingenting och gröna skogar, och det tänker vi hålla!

Rösta inte blankt. Rösta på ingenting!

What the world needs now is NOTHING.

Nöj er inte med smulorna. Kräv ingenting NU!

Ropen skalla, ingenting åt alla!Hur ni röstar på Ingentingpartiet (i)

Tag en blank valblankett. Skriv "Ingentingpartiet" på den. Stava rätt. Särskriv inte; ett ord, inte två.